Evitar navegació.
Inici
La Vida és Caos

Presentació

Benvinguts al món del cAos, de les imatges, de les paranoies, de la cultura underground, ... en definitiva de la meva particular visió de concebre i viure la vida. Aquesta pàgina que tens al teu davant, és una petita mostra de les meves inquietuds artístiques no professionals que em fan sentir actiu dins de la societat. Tot això està fet per la simple satisfacció de poder ensenyar les meves creacions a tot aquell/@ que vulgui descobrir-les. Espero que ho disfruteu plenament sempre que us vingui de gust. Salut!

Crusty - frenopàtic saltenc crew -

Bienvenidos al mundo del cAos, de las imágenes, de las paranoias, de la cultura underground, ... en definitiva de mi particular visión de concebir y vivir la vida. Esta página que tienes delante tuyo, es una pequeña muestra de mis inquietudes artísticas no profesionales que me hacen sentir activo dentro de la sociedad. Todo esto está echo por la simple satisfacción de poder enseñar mis creaciones a todo aquel/lla que quiera descubrir-las. Espero que lo disfrutéis plenamente siempre que os venga bien. Salud!


Crusty - frenopàtic saltenc crew -

Welcome to the chAos, images, paranoia, and underground culture world, basically welcome to my particular way of seeing and living this life. This site you have in front of you is a small example of my non-professional artistical tastes that make me feel active inside this society. All of this has been made just for the simple satisfaction of being able to show my creations to all of you who are willing to discover them. I hope you can fully enjoy all of this whenever you feel like. Salut!

Crusty - frenopàtic saltenc crew -